fbpx

Recrutare și selecție

Servicii HR
Solicita oferta - Te contactam noi!

De ce ai nevoie de Recrutare și selecție ?

Orice companie, indiferent de domeniul de activitate, se confruntă la un moment dat cu nevoia de recrutare a unui nou membru în echipă. Angajații reprezintă resursa cea mai importantă a unei firme, de aceea este important să recrutezi oamenii cei mai potriviți.

Pe lângă calitățile profesionale pe care trebuie să le îndeplinească, candidatul ideal tebuie să se potrivească din punct de vedere al culturii organizaționale a companiei.

Angajatul potrivit este calea sigură spre succes a unei companii.

Descriere

Recrutarea și selecția candidatului presupune o serie de pași pe care este necesar să îi urmăm. În primul rând identificăm nevoia de recrutare a clientului și pe baza profilului candidatului ideal completat de angajator, întocmim anunțul de angajare. Foarte important în promovarea anunțului de angajare este bugetul pe care ni-l pune la dispoziție angajatorul, în funcție de care vom selecta canalele de promovare potrivite.

Promovarea reprezintă o etapă  importantă a procesului de recrutare, deoarece este metoda prin care reușești să ajungi la publicul țintă.

 

  Cum te ajutăm noi?

  Promovăm anunțul de angajare, colectăm CV-urile, realizăm screening-ul lor și  selectăm aplicațiile care se pliază cel mai bine pe cerințele profilului candidatului ideal.

  Urmează organizarea interviurilor, suținerea lor și realizarea rapoartelor intermediare pentru angajator. Procesul de recrutare se finalizează cu selecția candidatului ideal și livrarea lui către client.

  La cerere, putem realiza și implementa procesul de onboarding al angajatului în firmă și urmărirea traseului său profesional în primele 6 luni de activitate.

   Beneficii

   Criza de pe piața forței de muncă actuală afectează din ce în ce mai multe domenii de activitate. De aceea, recrutarea unui personal eficient a devenit o provocare pentru cele mai multe companii.

   Prin contractarea unui serviciu extern de recrutare, angajatorul elimină stresul marcat de dificultatea de a găsi omul potrivit la locul potrivit și de tot procesul acesta adesea anevoios.

   Ai nevoie de audit?

   Programare

   hr@sentio.ro
    0750 420 832

   Hai sa ne cunoastem!

   Sos. Nicolina nr. 145, et. 1

   Am apelat cu încredere la serviciile Sentio Solutions, bazându-mă pe experiența vastă în resurse umane a fondatoarei și s-a dovedit alegerea perfectă. Am stat fără stres pentru că Roxana într-adevăr a găsit persoana potrivită, conformă cerințelor mele. Recomand 100%!

   Marcel Motruc

   Administrator, SC Pocket App Guide SRL

   Servicii Resurse Umane

   Administrare personal

   Realizarea conform prevederilor legislative a tuturor documentelor ce țin de evidența personalului.

   Recrutare și selecție

   Atragerea celor mai potriviți candidați pentru ocuparea posturilor vacante în companie.

   Evaluare personal

   Identificarea criteriilor de performanță pe baza cărora se va face evaluarea salariaților.

   Formare profesională

   Identificarea nevoilor de formare ale salariaților și organizarea procesului de formare profesională.

   Motivare și retenție personal

   Identificarea celor mai potrivite metode de motivare a salariaților.

   Auditare

   Identificarea nevoilor și provocărilor companiei tale în domeniul HR.

   Interesat?! Te contactam noi… 

   Lasa-ne numarul de telefon iar in cel mai scurt timp vei fi contact de un consultant Sentio.

   Birou

   Sos. Nicolina nr. 145
   Iasi, Romania