fbpx

Despre noi

Experți în cariere

Despre

Creăm oportunități pentru angajați și companii.

Sentio Solutions reprezintă partenerul tău de încredere în oferirea de soluții reale, concrete, verificate, în domeniul resurselor umane. Serviciile noastre sunt personalizate în funcție de nevoile clientului. Cum aflăm nevoia? Printr-un audit amănunțit, realizat în mod profesionist, bazat pe indicatori stabiliți în conformitate cu legislația în vigoare. 

Echipa noastră este formată din specialiști cu experiență de peste 10 ani în domeniul resurselor umane, care pun mereu pe primul plan fericirea clientului și a angajaților săi. 

Conectăm oameni de peste 10 ani

10

De ce noi?

Misiunea Sentio Solutions este de a oferi clienților servicii avansate de gestiune de personal, audit și consultanță în domeniul resurselor umane. Fiecare client este diferit și are nevoi diferite, de aceea ne adaptăm în permanență serviciile la cerințele clientului și la domeniul lui de activitate.

Contacteaza-ne!

Principiile de bază de la care nu ne abatem niciodată sunt calitatea serviciilor, profesionalismul, seriozitatea și corectitudinea. Respectăm standarde înalte de calitate și ne dorim în permanență să ne îmbunătățim activitatea. 

Ne dorim să devenim departamentul tău extern de HR care îți oferă soluția rapid, fără birocrație inutilă și timp irosit. 

Vezi lista de servicii!

Ne dorim să devenim departamentul tău extern de HR care îți oferă soluția rapid, fără birocrație inutilă și timp irosit.

HR

Birou

Sos. Nicolina nr. 145
Iasi, Romania