fbpx

Testimoniale

Ce spun clientii
„Ca antreprenor îmi doresc să îmi canalizez atenția asupra dezvoltării continue a afacerii mele și de aceea am ales să îmi externalizez serviciile de Resurse umane. Am apelat cu încredere la HR Sentio pentru că o cunosc de câțiva ani buni pe Roxana și știu că este o fire perfecționistă, cu experiență în domeniul HR și focusată pe rezultate pozitive pentru client.
Așteptările mi-au fost depășite. Administrarea personalului, evaluarea angajaților, precum și consultanța oferită, serviciile pe care am colaborat până acum cu HR Sentio îmi garantează că sunt pe mâini bune.”
Maria Chioacă

CEO, AXKID Romania

Dosarul persoanelor angajate nu conține doar contractul de muncă, fișa postului și câteva documente așa cum mi-am imaginat eu. Legislația în domeniu este destul de stufoasă și indiferent cât m-aș fi străduit să pun  informațiile cap la cap tot aveam o urmă de îndoială că poate îmi scapă ceva.

Astfel, am înțeles încă o dată că nu este musai să fac singură toate, ci este chiar indicat să apelez la specialiști în domeniu. Echipa Sentio mi-a transmis siguranță pe tot parcursul colaborării, iar dosarele sunt bine puse la punct.

Cristina Țuțuianu

Administrator, Haidihai

Echipa Sentio aduce un plus important de calitate în funcționarea companiei dumneavoastră, dacă apelați la serviciile lor. 

Gederex are ca obiect de activitate cercetarea în domeniul mașinilor electrice și a încheiat primul contract de muncă în octombrie 2017. Activitatea de resurse umane a fost destul de intensă de atunci. Nu pot decât să le mulțumesc celor de la Sentio pentru strictețea și corectitudinea cu care mi-au gestionat dosarele angajaților în așa fel încât ultimul control de la ITM s-a finalizat fară nici măcar o masură de implementat.

Profesionalism și promptitudine, aceste două aspecte caracterizează echipa Sentio.

Bogdan Vîrlan

Administrator, Gen Motor

Profesionalismul și experiența în domeniul Resurselor umane ale Roxanei m-au făcut să apelez cu încredere de fiecare dată la serviciile ei.

Colaborarea a fost de fiecare dată bazată pe corectitudine, atenție la nevoile noastre  și implicare  necondiționată din partea echipei HR Sentio. Vă recomand cu căldură să apelați la Roxana. Vă va oferi suport și cele mai viabile soluții în activitatea de HR.

Iulian Zonenstain

Administrator, Fresh Drop

Împreuna cu Roxana am învățat despre cât de frumos este lucrul in echipa. Atunci cand ai un proiect poti gândi ca este al tău si numai al tău iar atitudinea aceasta te va bloca la un moment dat. Nu știu cum a reușit ea sa schimbe înverșunarea aceasta in mine dar cu siguranța primesc mesaje delicate si încurajatoare de la Roxana ca Willing este si Creația ei si ca ii pasa despre tot ce se întâmpla acolo. Vrea mereu sa înțeleagă dinamica, domeniul psihoterapiei, magia care se produce in timpul proceselor. Ea aude despre nevoile mele si le vede chiar si pe cele neexprimate. In timp am învățat cât de delicata este intervenția ei si asta ma face sa fiu receptivă si atenta. Îmi spune o sugestie o singura data, ușor si in treacăt fără ca eu sa simt o presiune. Willing a crescut enorm de mult din ziua in care am întâlnit-o pe Roxana. Multumesc!!!
Ana Băianu

Psihoterapeut, Willing

Colaborarea cu Roxana a insemnat profesionalism, promtitudine, corectitudine si eficienta. Am realizat multe proiecte impreuna, care au dus la obtinerea obiectivelor stabilite. Cu o atentie deosebita la detalii si o atitudine mereu pozitiva si optimista, Roxana a rezolvat cu succes neprevazutele care au aparut. Experienta ei acumulata in domeniu inspira incredere celor ce ajung sa o cunoasca si sa colaboreze cu ea. Multumesc Roxana pentru tot sprijinul acordat si iti urez mult succes pe mai departe!

Simona Bosincianu

Specialist Resurse Umane, Knuth-Allmetech

Cu experienta acumulata si cunostintele dobandite in cei 10 ani in care a coordonat activitatea HR in Allmetech, Roxana este  pregatita sa raspunda cu succes solicitarilor din acest domeniu. In plus, colaborarea cu ea a fost o adevarata placere avand in vedere spiritul ei dinamic, iar atitudinea ei pozitiva si firea vesela si optimista m-au ajutat sa traversez mai usor perioadele dificile! 

Ramona Rosca

CEO, Knuth-Allmetech

Fiind la începutul carierei, căutam să acumulez cunoștințe în domeniul resurselor umane și al managementului de proiecte. Am decis să mă înscriu în Asociația Tehnică de Formare Profesională “ TEACH ING”, unde am avut ca îndrumător pe Roxana. Participam cu mare drag și entuziasm la ședințele susținute de ea, deoarece are darul de a transmite informația într-un mod concis și corect. Astfel, pe parcurs am reușit să învăț și să pun în practică în cadrul asociației diverse proceduri eficiente de selecție, de motivare și impulsionare a membrilor acesteia.

Răbdarea și încrederea Roxanei m-au determinat să-mi doresc să coordonez proiecte care mi-au adus diferite provocări și au avut rezultatele scontate.

Astfel mi-am dat seama că făcând parte din cadrul asociației am de câștigat. Pe plan personal am șansa de a lega prietenii strânse și de durată, iar pe plan profesional, în cadrul asociației, mi se oferă oportunitatea de a-mi dezvolta abilitățile de motivare a colegilor și planificarea activității în mod eficient.

Îi multumesc Roxanei pentru toate acestea și pentru suportul oferit în tot acest timp. Mult succes în continuare.

Carmen Amăriuți

Branch Manager , Asociația Tehnică de Formare Profesională “ TEACH ING”

Roxana alaturi de echipa ei sunt partenerul nostru de încredere. Sunt eficienți in proiectele de HR datorita abordării profesionale si a serviciilor personalizate. Concluzia este ca am ales un partener profesionist si de încredere!

Irina Fălticeanu

Administrator, SC Online Mark SRL

Am apelat cu încredere la serviciile de HR bazându-mă pe experiența vastă a fondatoarei în acest tip de serviciu și s-a dovedit alegerea perfectă. Am stat fără stres pentru că Roxana într-adevăr a găsit persoana potrivită, conformă cerințelor mele. Recomand 100%!

Marcel Motruc

Administrator, SC Pocket App Guide SRL

Cere oferta

15 + 6 =

Servicii Resurse Umane

Administrare personal

Realizarea conform prevederilor legislative a tuturor documentelor ce țin de evidența personalului.

Consultanță resurse umane

Soluții personalizate, concrete, adaptate fiecărui mediu organizațional în parte.

Evaluare personal

Realizarea și implementarea politicii de evaluare a salariaților pe baza criteriilor de evaluare stabilite.

Formare profesională

Identificarea nevoilor de formare ale salariaților și organizarea procesului de formare profesională.

Motivare și retenție personal

Identificarea și implementarea celor mai potrivite metode de motivare a salariaților.

Auditare

Identificarea nevoilor și provocărilor companiei tale în domeniul HR.

Interesat?! Te contactam noi. 

Lasă-ne numărul de telefon, iar în cel mai scurt timp vei fi contactat de un consultant Sentio.

Birou

Sos. Nicolina nr. 145
Iasi, Romania