fbpx

SERVICII

Resurse Umane
Solicita o oferta

Servicii

Echipa noastră este formată din specialiști cu experiență de peste 10 ani în servicii resurse umane, care pun mereu pe primul plan fericirea clientului și a angajaților săi.

Servicii resurse umane

Auditarea departamentului de resurse umane

Auditul are rolul de a identifica nevoile și provocările companiei în domeniul resurselor umane pentru a stabili cu exactitate care sunt acțiunile adecvate pe care urmează să le întreprindem la debutul colaborării. 

În urma auditului, vom stabili diagnoza corectă a departamentului, pe baza căreia vom realiza următorii pași.

Administrare personal

Încă de la primul contact al unui nou angajat cu firma angajatoare încep să apară tot felul de documente administrative. Departamentul de resurse umane se ocupă de realizarea lor corectă și adaptată la noile norme legislative.

Specialiștii de resurse umane garantează existența tuturor actelor solicitate în eventualitatea unui control din partea inspectorilor ITM.

Formarea profesională

În urma unei analize și a unei evaluări a angajaților putem identifica nevoile individuale de formare.

Training-urile au atât rolul de a pregăti angajații pentru a fi cât mai eficienți la locul de muncă, dar și de a crește gradul lor de motivare și de fidelizare.

Evaluarea angajaților

Evaluarea personalului ajută companiile să aibă control permanent asupra indicilor de performanță a angajaților și să îi recompenseze corespunzător.

Sprijinim clienții în realizarea unei evaluări corecte și imparțiale a angajaților cu ajutorul unor instrumente specializate.

Consultanță resurse umane

În funcție de nevoile clientului și de provocările cu care se confruntă la un moment dat în ceea ce privește politicile de resurse umane, Sentio Solutions oferă soluții personalizate, concrete, adaptate fiecărui mediu organizațional în parte.

Consultanța în resurse umane se adresează atât companiilor care au un departament intern de HR, cât și celor care nu au o echipă specializată în acest domeniu.

 

Medicina muncii

Examenul medical la angajare este obligatoriu. Fiecare angajat trebuie să aibă la dosarul personal fișa de aptitudini eliberată de medicul de medicina muncii.

În urma controlului efectuat se stabilește dacă persoana care urmează să se angajeze este aptă pentru postul și locul de muncă pe care urmează să îl ocupe.

   Organizare team-building

   Dezvoltarea și unitatea echipei presupune participarea la activități comune. Activitățile recreative ajută la cunoașterea membrilor echipei, la o bună relaționare a acestora pe termen lung și implicit la rezultate pozitive pentru companie.

   Pentru a atinge rezultatele scontate, este foarte important să fie stabilite foarte clar, de la început, obiectivele organizării unei astfel de activități.

   SSM/SU

   Legislaţia în domeniul securităţii muncii conţine prevederi specifice şi domeniului situaţiilor de urgenţă, în special pentru prevenirea incendiilor şi acordarea primului ajutor, cele două domenii conexe având numeroase cerinţe care se întrepătrund şi se completează (un incendiu apărut la locul de muncă poate avea implicaţii majore, generând adesea şi accidente de muncă).

   Conform prevederilor legislative în domeniul SSM, orice organizaţie, indiferent de mărime sau sector de activitate, trebuie să deţină o documentaţie SSM, aşa cum este prevăzut în legislaţia specifică.

   De ce să ne alegi?

   Peste 10 ani experiență

   Ne mândrim cu experiența noastră în domeniul resurselor umane.

   Soluții personalizate

   Oferim soluții adaptate nevoilor tale.

   Profesionalism

   Clienții noștri ne recomandă, te așteptăm la o întâlnire.

   Local și la distanță

   Oferim serviciile noastre atât pe plan local, în Iași, cât și pe teritoriul țării sau internațional.

   Orice domeniu de activitate

   Serviciile noastre se pretează pentru orice domeniu de activitate.

   Consultanță 

   Oferim consultanță pentru compania ta.

   {

   “Împreuna cu Roxana am învățat despre cât de frumos este lucrul in echipa. Atunci cand ai un proiect poti gândi ca este al tău si numai al tău iar atitudinea aceasta te va bloca la un moment dat. Nu știu cum a reușit ea sa schimbe înverșunarea aceasta in mine dar cu siguranța primesc mesaje delicate si încurajatoare de la Roxana ca Willing este si Creația ei si ca ii pasa despre tot ce se întâmpla acolo. Vrea mereu sa înțeleagă dinamica, domeniul psihoterapiei, magia care se produce in timpul proceselor. Ea aude despre nevoile mele si le vede chiar si pe cele neexprimate. In timp am învățat cât de delicata este intervenția ei si asta ma face sa fiu receptivă si atenta. Îmi spune o sugestie o singura data, ușor si in treacăt fără ca eu sa simt o presiune. Willing a crescut enorm de mult din ziua in care am întâlnit-o pe Roxana. Multumesc!!!”

   Ana Băianu – Cabinet de Psihoterapie si dezvoltare personala Willing 

   Succes

   Companii care ne recomandă

   Solicită o ofertă

   Birou

   Sos. Nicolina nr. 145
   Iasi, Romania